Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

    Inainte de utilizarea acestei pagini, denumita in continuare „websitetrebuie sa acceptati termenii si conditiile de utilizate prezentate mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate mai jos va rugam sa incetati utilizarea „SITE-ului FEROM, folosirea serviciilor sau informatiilor oferite de catre acesta si sa parasiti site-ul.

    FEROM ACTIV EXPORT S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Str Spiru Haret, Nr 15, Sector 1, Bucuresti, CIF RO26821530, denumit in continuare „FEROM”, este proprietarul de drept al domeniului si continutului acestui website si ii confera acestuia toate drepturile prevazute de legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cu toate modificarile si completarile ulterioare.

    FEROM isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul prezentului website fara nicio notificare prealabila. Utilizarea informatiilor oferite in cadrul website-ului se face pe propria raspundere a utilizatorilor, FEROM fiind exonerata de orice raspundere pentru prejudicii directe sau indirecte cauzate utilizatorilor ca urmare a utilizarii informatiilor si serviciilor cuprinse in cadrul website-ului, precum si a oricaror feluri de litigii.

    Informatiile cuprinse in acest website sunt oferite cu titlu informativ. Ofertele si preturile se pot schimba fara notificarea utilizatorilor si nu contituie nicio obligatie din partea FEROM.

    In conditiile utilizarii unor eventuale link-uri externe website-ului, se vor aplica utilizatorilor termenii si conditiile de utilizare ale site-ului respectiv.

    Pentru orice alta problema, solicitare, sesizare, sugestie sau intrebare a utilizatorilor acestui site referitoare la informatiile si serviciile oferite de website, acestia sunt rugati sa ne contacteze folosind sectiunea de contact din cadrul site-ului.