Reprezentare externa

    Societatea noastra este specializata in activitati de reprezentare externa desfasurate pana recent sub forma contractelor de consultanta sau contracte de comision la export. Data fiind necesitatea stringenta de modernizare a legislatiei romanesti, au fost inserate noi prevederi cu privire la reprezentarea externa in Noul Cod Civil.

    Prin introducerea in noul Cod Civil a notiunii de agentie externa, specialistii in domeniul comertului exterior dispun de mijloacele necesare si legale de a reprezenta si asista exportatorii si producatorii romani, in plasarea produselor lor, pe pietele externe. Astfel Art. 2072 din Noul Cod Civil reglementeaza Contractul de Agentie si atributiile Agentului si ale Comitentului (producatorul sau exportatorul).

    Mandatul incredintat Agentului poate astfel sa fie extrem de bine determinat si controlat conform cerintelor si nevoilor Dvs. Atributiile pot varia de la managementul relatiilor cu partenerii externi si ajung pana la semnarea de contracte si parteneriate si stabilirea de filiale si agentii in tarile de interes.

Reprezentare externa export