Compania

    Grupul de companii FEROM ia nastere in 1991, ca o afacere de familie, ingloband experienta actionarilor, de peste 30 de ani, detinuta in domeniul comertului exterior acumulata atat in sectorul privat cat si in sectorul public. FEROM ACTIV EXPORT actizeaza din 2010 fiind specializata pe consultanta de export, training al personalului de comert exterior, precum si servicii de consultanta.

    Activitatea principala a societatii consta in furnizarea de consultanta pentru societatile romanesti, preponderent din zona de productie, care doresc sa isi mareasca volumul vanzarilor prin export. Avand in vedere profilul diferit al fiecarei societati precum si nevoile sale individuale, am perfectionat de-a lungul timpului o paleta variata de servicii, care acopera toate aspectele aferente operatiunilor de comert exterior. Pentru mai multe informatii legate de serviciile oferite va rugam sa consultati paginile dedicate.

    In momentul de fata, colaboram cu societati romanesti care activeaza in industria grea, metalurgie, cat si societati din domeniul produselor agro-alimentare, productie de alcool, etc. Partenerii nostrii externi se impart in doua categorii, respectiv clienti, importatori si distribuitori traditionali cu ajutorul carora plasam produsele fabricate in Romania pe pietele externe, si companii cu functie de suport. care ofera servicii terte, precum asigurari, finantare pentru productie (factoring), credit insurance, transport, etc.

Participare targ international